POZIV: Nacionalni trening za organizatore “Žive biblioteke”

 

Grupa “Hajde da…”, uz finansijsku podršku Kancelarije za ljudska i manjinska prava, a u partnerstvu sa Kancelarijom Saveta Evrope u Beogradu i Poverenikom za zaštitu ravnopravnosti organizuje Nacionalni trening za organizatore Žive biblioteke u Srbiji, koji će se održati u periodu od 9. do 13. juna 2014. Godine, u Sremskim Karlovcima.

Ovaj trening ima za cilj da razvije standarde kvaliteta u metodologiji organizovanja Živih biblioteka, kao i da obuči buduće organizatore za kvalitetno sprovođenje Živih biblioteka uz poštovanje principa i vrednosti koje stoje iza ovog projekta: ljudskih prava, različitosti i interkulturalnog dijaloga. Ideja ovog treninga je da se osnaži nova generacija organizatora Živih biblioteka u Srbiji, koji bi se pridružili već postojećoj mreži nastaloj 2012. godine. Postojanje ovakve mreže osigurava kvalitet i saradnju među organizacijama civilnog društva u Srbiji i institucija uključenih u projekat, kao i jači uticaj na lokalne zajednice.

Pozivamo sve zainteresovane organizacije i pojedince da pošalju popunjen prijavni formular i pismo podrške do 22. maja 2014. godine na: marijana@hajdeda.org.rs

Izabrani učesnici/e biće obavešteni do 28. maja 2014. godine.

Prijavni formular

Opis projekta

Print Friendly, PDF & Email
back to top