У корак са трендовима – повереница на конференцији „Дигитал“

Повереница за заштиту равноправности Бранкица Јанковић  учествовала је на петој регионалној конферецији „Дигитал“, коју организује  Color Media Communications, а која је посвећена трендовима у телекомуникацијама и медијима.

Без дигитализације нема будућности и то јесте императив за постизање општег напредка сматра повереница Јанковић али истиче да се у том процесу не смемо отуђити и дехуманизовати. Дигитализација је важна како за све иниституције, тако и за Повереника за заштиту равноправности . Све већи број грађана и грађанки управо користи дигиталне платформе за промоцију али и борбу за своја права, наводи  повереница.

Током два дана конференције, у оквиру панела, неколико студија случаја и презентација, стручњаци из различитих области говоре о трендовима у телекомуникацијама, медијима и технологији, о револуцијама на друштвеним мрежама, маркетиншкој и медијској сцени али и потенцијалним опасностима убрзане дигитализације.

На отварању конференцији  говорили су министар културе Владан Вукосављевић, амбасадор Велике Британије  у Србији Денис Киф, Татјана Матић из министарства трговине И телекомуникација а уводну реч дао је организатор конференције Роберт Чобан.

Print Friendly, PDF & Email
back to top