САСТАНАК ПОВЕРЕНИЦЕ СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ФОСДИ

Повереница за заштиту равноправности Бранкица Јанковић одржала је радни састанак  са представницима Фонда социјалне и демократске иницијативе (ФОСДИ), посланицама и одборницама , на коме је представљена брошура у оквиру пројекта „Крени напред“, који се реализује у сарадњи са Повереником за заштиту равноправности.

Ова брошура објединила је препоруке за даље деловање, закључке и план овогодишњих активности које ће бити спроведене у сарадњи и са локалним телима задуженим за спровођење НАП-а 2017-2020.

Јанковић је нагласила да су овакви пројекти и активизам организација цивилног друштва веома важни, јер ће омогућити не само веће учешће жена у сектору безбедности, већ и равноправност и безбедност у свим сегментима друштва.

Састанку су присуствовале одборнице Скупштине Града Чачка, посланица Скупштине AП Војводине Стојанка Лекић, експерткиња за родне политике Зорица Мршевић, виша саветница МЗРЗСП  Биљана Стојковић, саветница у Координационом телу за родну равноправност Светлана Јанковић, као и предсеница ФОСДИ и водитељка пројекта  Наташа Милојевић.

Print Friendly, PDF & Email
back to top