НАЈАВА: Тренинг за организаторе Живих библиотека у Србији

 

Група „Хајде да…“ у сарадњи са Канцеларијом за људска и мањинска права и у партнерству са Канцеларијом Савета Европе у Београду и Канцеларијом поверенице за заштиту равноправности, организује Национални тренинг за организаторе Живих библиотека у Србији, који ће се одржати од 10. до 13. августа у Сремским Карловцима.

Тренинг има за циљ да развије стандарде квалитета у методологији организовања Живих библиотека, као и да обучи будуће организаторе за квалитетно спровођење Живих библиотека уз поштовање принципа и вредности које стоје иза овог пројекта: људских права, различитости и интеркултуралног дијалога.

Идеја тренинга је да се оснажи нова генерација организатора Живих библиотека у Србији, који би се придружили већ постојећој мрежи насталој 2012. године. Постојање овакве мреже осигурава квалитет и сарадњу међу организацијама цивилног друштва у Србији и институција укључених у пројекат, као и јачи утицај на локалне заједнице.

Заинтересоване организације и појединци више информација и пријавни формулар могу пронаћи на званичној Facebook страници групе „Хајде да…“.

Попуњен пријавни формулар и писмо подршке потребно је послати до 30. јула на мејл suzana@hajdeda.org.rs.

Изабрани учесници и учеснице биће обавештени о резултатима пријаве до 1. августа. Свим изабраним учесницима биће покривени трошкови смештаја и исхране. Путне трошкове учесници покривају сами.

Више информација о самом тренингу, као и пријавни формулар можете наћи у прилогу:


microsoft-word-icon Пријавни формулар за тренинг за Живу библиотеку Преузми


microsoft-word-icon Опис пројекта Жива библиотека Преузми


Print Friendly, PDF & Email
back to top