Delegacija Kirgistanske republike u poseti Povereniku za zaštitu ravnopravnosti

Delegacija Kirgistanske republike bila je u poseti Povereniku za zaštitu ravnopravnosti, gde je sa predstavnicima institucije razmenila iskustva u vezi sa razvojem programa usmerenih ka mladima.

Na sastanku su se složili da je je veoma važno kontinuirano raditi na edukaciji mladih,  a dugogodišnja praksa Poverenika za zaštitu ravnopravnosti, pokazuje dobre primere programa usmerenih ka mladima, jer je upravo saradnja i razumevanje mladih odlična prilika za unapređenje ravnopravnost i borbu protiv diskriminacije.

Delegaciji Kirgistanske republike pomoćnica poverenice Mirjana Kecman, šef odseka za pritužbe Relja Pantić i samostalni savetnici Bogdan Bonjac i Slavica NIkolić predstavli su aktivnosti Poverenika. A sastanku su prisustvovali pomoćnik ministra kulture, informisanja, sporta i omladinske politike vlade Kirgistana, Marat Tagaev i savetnik za pitanja mladih pri ministarstvu kulture, informisanja, sporta i omladinske politike vlade Kirgistana, Nurmukhammed Atambaev, kao i predstavnica i predstavnik kancelarije OEBS-a u Biškeku, Guljamal Tokombaeva i Daniiar Murat.

Print Friendly, PDF & Email
back to top