Делегација Киргистанске републике у посети Поверенику за заштиту равноправности

Делегација Киргистанске републике била је у посети Поверенику за заштиту равноправности, где је са представницима институције разменила искуства у вези са развојем програма усмерених ка младима.

На састанку су се сложили да је је веома важно континуирано радити на едукацији младих,  а дугогодишња пракса Повереника за заштиту равноправности, показује добре примере програма усмерених ка младима, јер је управо сарадња и разумевање младих одлична прилика за унапређење равноправност и борбу против дискриминације.

Делегацији Киргистанске републике помоћница поверенице Мирјана Кецман, шеф одсека за притужбе Реља Пантић и самостални саветници Богдан Боњац и Славица НИколић представли су активности Повереника. А састанку су присуствовали помоћник министра културе, информисања, спорта и омладинске политике владе Киргистана, Марат Тагаев и саветник за питања младих при министарству културе, информисања, спорта и омладинске политике владе Киргистана, Нурмукхаммед Атамбаев, као и представница и представник канцеларије ОЕБС-а у Бишкеку, Гуљамал Токомбаева и Данииар Мурат.

Print Friendly, PDF & Email
back to top