Завршни догађај програма „Подели своје знање“

Овогодишњи менторски програм „Подели своје знање“, намењен личном и професионалном оснаживању жена, завршен је едукативно-забавним скупом, чија је домаћица била Повереница за заштиту равноправности Бранкица Јанковић.

Истичући значај активности усмерених на постизање економске независности жена, повереница Јанковић је нагласила да овакви програми доприносе родној равноправности и остваривању пуних потенцијала жена које желе да успешно граде своје каријере у различитим областима.

Након радионице о препознавању и заштити од дискриминације, полазнице програма су се на креативан начин упознале са основним појмовима предузетништва и друштвеног пословања. Оне су, заједно са менторкама, одиграле наменски осмишљену друштвену игру у којој су прошле корз различите фазе оснивања и вођења предузећа, као и реализације пословних идеја којима могу дати одржив допринос друштву.

Пројекат „Подели своје знање“ спроводи Европски покрет у Србији, у сарадњи и уз подршку Амбасаде Сједињених Америчких Држава, Ерсте Банке и Мисије ОЕБС у Србији.

Print Friendly, PDF & Email
back to top